10 veckors program för kvinnliga ledare som vill hålla i längden 

Oavsett om du är ny som chef/ledare, är i mitten av din karriär eller till och med i slutet har vi alla utmaningar.

I början av vårt arbetsliv lägger vi till oss vanor som kan vara svåra att bryta på egen hand. Vi fattar beslut med autopiloten påkopplad vilket inte alltid är till gagn för oss själva eller dem vi leder och kan leda till ohälsosam arbetsbelastning och stress.

Det övergripande målet med vår kurs är att Du ska få en djupare självinsikt om vilka triggers som Du måste lära dig att identifiera för att kunna förhindra och förebygga att du inte tar hand om dig själv på ett hälsosamt sätt.

Utbildningen vänder sig till

Utbildningen passar dig som vill lära känna dig själv bättre och hur du kan planera för att utveckla och leda dig själv och/eller andra. Du är en kvinnlig ledare egen eller anställd. Ledare kan vara tex. vara VD, linjechef, projektledare, samordnare.

Utbildningsledare: Hälsoresearrangör Anna Vesterberg, 2B Fine AB,  med lång erfarenhet av personlig- ledning-organisatorisk och företagsutveckling både som anställd chef, konsult, utbildningsledare och mentor. Utbildad personlig tränare, mindfulnessinstruktör och har arbetat med personlig träning, utbildat träningsinstruktörer i kost och träningspedagogik. Anna är även godkänd utbildningsanordnare för arbetsmiljöutbildningar hos AFA. Yin Yoga och Mindfulnessövningarna genomförsa av ICF certifierad Coach, mindfulnessinstruktör och yin-yoga lärare

Läs mer här