Balans i livet och på jobbet- För kvinnliga ledare som vill hålla i längden

Det är inte alltid så lätt att få ihop sin vardag och det kan bero på en mängd olika faktorer. Vissa av oss arbetar för mycket och prioriterar bort familjen. Andra kanske går hem i exakt tid för att hämta barnen på dagis men har inget ”eget liv”. Några kanske bara jobbar och har privatliv men ingen relation. Detta kan leda till psykisk ohälsa på sikt.

Genom att lära känna oss själva och få en bättre självinsikt och självkänsla kan vi leda oss själva och andra till en bättre tillvara både privat och på jobbet.

Under helgen på Högberga kommer vi blanda teori med praktiska övningar och träning (Mindfulness, Yin-Yoga och styrketräning), god mat i fantastisk miljö och en underbar Spa kväll.

Ur program

  • Medvetna och omedvetna prioriteringar- att lära sig koppla bort autopiloten och göra medvetna val och prioriteringar
  • Signaler som indikerar att vi är på fel väg
  • Att kartlägga sina levnadsvanor – det kanske inte riktigt ser ut som du tror
  • Hur kan jag leda andra så att vi alla mår bra
  • Att få till sin träning
  • Friskvårdsbidraget kan användas till mycket
  • Utveckla min personliga handlingsplan för bättre balans i livet

Utbildningsmål

Du ska efter utbildning ha god kunskap om vad som kan bidra till en god hälsa och balans i livet både för dig själv och dem du ev. leder. Du har skapat en individuell handlingsplan och har fått med dig några verktyg som du kan arbeta med själv eller med hjälp av andra inom tex., träning, kost, så kan börja din resa till balans i livet.

Utbildningen vänder sig till

Utbildningen passar dig som vill lära känna dig själv bättre och hur du kan planera för att utveckla och leda dig själv och/eller andra. Du är en kvinnlig ledare egen eller anställd.

Vi kommer blanda teori med praktik och exempel från arbetssätt vi utvecklat och/eller tagit del av från de många branscher, företag och organisationer vi arbetat med och inom i över 20 år.

Utbildningsledare:  Pia Eriksson, Pia Lifestyle, Hälsoresearrangör, ICF certifierad Coach, mindfulnessinstruktör och yin-yoga lärare och Anna Vesterberg, 2B Fine AB,  med lång erfarenhet av personlig- ledning-organisatorisk och företagsutveckling både som anställd chef, konsult, utbildningsledare och mentor. Utbildad personlig tränare, mindfulnessinstruktör och har arbetat med personlig träning, utbildat träningsinstruktörer i kost och träningspedagogik.

 

 

Fullständigt program och priser

 

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till er