Anna Vesterberg


Grundare och ägare, 2B FINE

I över 30 år har jag arbetat i med ledning av verksamheter. I slutet av 90- talet vidareutbildade mig och gick jag en yrkesinriktad utbildning för utveckling av miljöledningssystem enligt ISO 14001. Jag gjorde mitt examensarbete på integrering av kvalitet, arbetsmiljö och miljö och detta har följt mig på ett eller annat sätt i det olika operativa, taktiska eller strategiska ledarroller jag haft genom åren främst inom offentlig och privat vård och omsorg samt SKR men även andra områden. Jag är även ”sakkunskapsutbildad” inom de områden jag konsulter och utbildar i.

Jag har drivit företag i 20 år, först inom Wellness och sedan 10 år tillbaka har jag varit egenföretagare och arbetar som konsult, utbildningsledare och revisor. Mina huvudsakliga uppdrag har varit inom lednings- och verksamhets- företagsutveckling och de olika ingående delar som tex. strategiarbete, målstyrningsmodeller, processorientering, LEAN och värdebaserad vård, organisationsutveckling, affärsutveckling, certifieringar för kvalitet, arbetsmiljö och miljö.

2009 startade jag Vesterberg Ledning och verksamhetsutveckling som jag bolagiserade 2019 och döpte om bolaget till  2B FINE AB.  Nu är vi ett  team med flera erfarna och specialicerade konsulter som utbildar, konsultar och gör utredningar och reviderar så att vi kan erbjuda allt det ett företag och organisation behöver för att utvecklas hållbart och långsiktigt. Jag har även uppdrag som utbildningsledare och konsult hos SIS, Svenska Institutet för Standarder, som ger ut standarder och deltar i standardutveckling.

Jag älskar utveckling och förbättringsarbete och det absolut viktigaste för mig är att när jag lämnar mina uppdrag, oavsett inriktning, så ska det ha gett verksamhet och/eller personlig nytta och mina kunder ska ha en god kompetens och förståelse för arbetet så att de kan driva det vidare på egen hand.

Jag har erfarenhet från stora internationella bolag till små familjeföretag inom väldigt många branscher och anpassar mitt arbete efter det.

Kontakta Anna

Kontakta mig för mer information.