Är du chef, ledare, HR personal eller har en arbetsgrupp som har en eller flera medarbetare som är utmattad är detta en utbildning för dig. Egentligen borde alla gå den eftersom det hända vem som helst.

Utbildningen har vuxit fram efter utkastet till en berättelse med samma namn. Det handlar om chefen Lennart som ”drabbats” av utmattning och om hans liv före utmattningen hans kamp att komma tillbaka men även om hans kollegor, tf chef och arbetsgrupp och familjeliv.

”Lennart kommer tillbaka”är en utbildning som blandar teori med praktik. Kursledarna är leg psykolog, allmänläkare, individ- och organisationsutvecklare

Kursledarna har lång erfarenhet att arbete med problemet ur varsitt håll/olika perspektiv. Tillsammans har de utvecklat Lennart till en tvärprofessionell utbildning för att ge deltagarna ordentligt med information och råd i denna fråga som många upplever som svår att hantera.

Detta multimodala team kommer att ge en faktaspäckad heldag baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet om det växande problemet med utmattning och utmattningsdepression.

Exempel ur utbildningen:

Vad är utmattning och hur ter sig det fysisk och psykiskt
Vem blir utmattad
Hur behandlar man utmattning
Hur förebygger man, ”early warnings”
Vad har arbetsgivaren för legalt ansvar
Hur ser rehabprocessen ut
Arbetsledning under och efter sjukskrivning

Heldagsutbildning inkl. lunch och fika 6 500kr + moms

För företagsinterna utbildningar maila anna@hrcuppsala.se

Utbildningen hålls både som öppen utbildning men kan utföras företagsintern hos oss eller på plats hos kunden.

Kursen kostar 6500 kr +moms. I detta ingår lunch och fika samt utbildningsmaterial

Faktura skickas ut 14 dagar innan utbildningstillfället. Vid avbokning senare än 14 dagar debiteras full utbildningskostnad. Vid sjukdomen med läkarintyg flyttas man till nästa utbildningstillfälle.

För avbokning innan 14 dagar utgår en administrativ kostnad på 500 kr+ moms

Anmäl i formuläret nedan. Lägg till vilken utbildning som avses, faktura adress och ev märkning samt allergi