Integrerade ledningssystem 2 dagar

Har ni flera certifierade ledningssystem som lever separata liv? Inte ovanligt! För att få ut maximal effekt av ert arbete så måste insikten om att det faktiskt bara finns ett (1) ledningssystem men att det finns många olika områden som det ledningssystemet ska hantera. Det kan vara kvalitet, arbetsmiljö, informationssäkerhet, miljö, säkerhet m.fl. Vi reder ut vad som är exakt lika i alla de olika standarderna, vad som är lämpligt att börja ”integrera” och vad som faktiskt skiljer sig.

Genom att ha ledningssystem för kvalitet, arbetsmiljö och miljö integrerat arbetar vi mot en hållbarare värld och bidrar till Agenda 2030. Vi kommer att titta på kopplingen mellan Hållbarhet (Ekonomi/Socialt/ekologiskt), kraven i standarden och hur det kan hjälpa er att beskriva ert arbete utifrån det.  Vi blandar teori med praktik.

Utbildningen passar dig som har en roll i ett befintligt ledningssystem och vill lära dig mer om hur man kan designa om sitt/sina ledningssystem till integrerat ledningssystem som kan ge tex. chefer och ledare mindre administrativa arbetsuppgifter, lättare för medarbetare att finna information och öka effekten i verksamheten. Vi kommer blanda teori med praktik och exempel från arbetssätt vi utvecklat och/eller tagit del av från de många branscher, företag och organisationer vi arbetat med och inom i över 20 år.

Utbildningen ges både som öppen och företagsanpassad.

Förkunskaper:
Vi rekommenderar att du först gått någon av våra, eller hos något annat utbildningsföretag, grundutbildningar i t.ex. kvalitet- miljö eller arbetsmiljöledningssystem.

Anmälan:
Kontakta oss för mer information om företagsanpassad utbildning

Andra utbildningar som kan var bra att komplettera med:

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert på en utbildning anpassad efter era behov.