Webinar 19 augusti Utveckla din organisation och lyckas med Performance management med hjälp av ISO 45001, Ledningssystem för bättre arbetsmiljö och hälsa

Jobbar ni med Performance Management, HR, chef/ledare eller något annat där du/ni försöker hjälpa medarbetare att bli sina bästa jag. Då kan detta vara ett webinar för dig. Många satsningar eller ett projekt blir precis bara det. Precis när resultaten börjar rulla in dör allt ut. Varför blir det så?

Anna Vesterberg, grundaren till 2B Fine, som arbetat med att utveckla organisationer både som chef/ledare och konsult/utbildningsledare i 30 år kommer tillsammans med Brita Hahne, konsult/utbildningsledare på 2B Fine, med lång erfarenhet av arbetsmiljöarbete/HR berätta om hur ett arbete kan läggas upp för att arbeta effektivt med medarbetarutveckling och vad som krävs för att få arbetet uthålligt och långsiktigt.

Tid: 10.00-10.30  den 19 augusti 2020

Plats: Zoom

Vill du vara med på Webinariet så skicka ett meddelande så skickar vi en länk