Lite nyheter inför sommarledigheten

Vilken rusch det blev i våras när restriktionerna släppte. Allt som inte hade utförts sedan Corona kom in i vår vardag skulle utföras nu.  Efter att ha samarbeta med SIS AB i många år som utbildningsledare och konsult så avslutades det samarbetet  och 2B Fine AB har ett nytt uppdrag hos Bureau Veritas och kommer nu hålla öppna utbildningar i kvalitet, arbetsmiljö, miljö och revision i deras regi vilket är jätteroligt. Många mycket kompetenta kollegor i hela världen som man kan samarbeta med. Vilket smörgåsbord för en utvecklingsperson!

Jag har även fått uppdraget som utbildningsansvarig vilket jag tycker är otroligt roligt. Efter att ha både som anställd och konsult arbetat med utbildning i ledningssystem och allmänt organisationsutveckling, styrning och förändring  i snart 25 år så känns det steget som det rätta.

Snart kommer vår uppdaterade utbildningskatalog att publiceras med höstens och våren 2023 utbildningar. Efter att ha fokuserat på grundutbildningar kommer vi nu även att erbjuda fördjupningsutbildningar som tex. hur man kan skapa ett ledningssystem,  revision och utvärdering av leverantörer m.fl.

När det gäller utveckling av ledningssystem och företagsanpassade utbildningar så kommer 2B Fine fortsätta att erbjuda detta i egen regi.

Ha en fin sommar och så ses på en kurs hos oss eller hos Er i höst, Anna Vesterberg 

Läs mer: https://www.bureauveritas.se/utbildning