Håll ögonen öppna- snart kommer vår utbildningplan för 2022

2B Fine har i många år exklusivt genomfört  öppna utbildningar för SIS, Svensk Institutet för standarder, men kommer från i år själva att hålla på öppna fysiska utbildningar i Stockholm, Malmö och Göteborg samt Digi-live, digitala liveutbildningar med samma kvalitet och innehåll som de fysiska. Alla utbildningar hålls av utbildningsledare med lång erfarenhet av sina utbildningsområden både som tidigare anställda och som konsulter.

Utbildningarna är baserade på teorier och praktiska egna erfarenheter från tjänster som kvalitets-, miljö-, arbetsmiljö-, innovation-, hållbarhetschef eller projekt vi genomfört hos kunder. Grundaren Anna Vesterberg har i snart 30 år hjälp företag och organisationer att upprätta ledningssystem som baserat sig på ISO standarder eller motsvarande kravställningar för kvalitet, arbetsmiljö, miljö/hållbarhet. 2B Fine är även sedan 2021 godkänd utbildningsanordnare hos AFA.

Utbildningar och datum kommer under v. 9

Läs mer här Utbildning

Vill du ha mer information fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig