Vi ser framåt i en ny värld med nya behov

Det är alltid intressant att summera ett år. Detta året har verkligen inte varit något undantag, tvärt om. När jag lämnade in om att bolagisera mitt företag i oktober 2019 så var det för att göra en förflyttning som jag tänk på länge. 2009 startade jag Vesterberg Ledning- och verksamhetsutveckling och har sedan dess lite då och då funderat på att anställa eller arbeta med underkonsulter. Men livet och dygnets timmar bara fladdra förbi så den tanken blev inte mer än så tills förra hösten. Föga hade jag väl anat hur mycket tid jag faktiskt skulle få till att förverkliga min dröm men med facit i handen så tror jag inte att vi kommit så långt om det inte kommit in något som gav just tid. En stor risk kan ge en möjlighet och det var just det som hände. Mitt i krisen uppstod möjligheten till samarbete, reflektioner, utveckling. Allt det som inte hade funnits under en normal situation för mig.

Nu står teamet ”färdigt” med massa samlad kompetens inom de områden som behövs för att skapa ett riktigt långsiktigt hållbart företag eller organisation. Konsulter med lång erfarenhet som kan stötta i kvalitetsförbättringar, arbetsmiljö och hälsa, innovation, minska miljöpåverkan, affärs och organisationsutveckling, informationssäkerhet, IT stöd m.m.

Vi ser framåt i en ny värld med nya behov. Vi arbetar med utveckling. Vi finns här för er.

Vi önskar er en riktigt God jul och Gott nytt år

Anna & Anna, Mats, Ingmar, Sten, Pia & Maria